screamArt Songs


Friday, June 24, 2011

Visit my Tumblr :)

http://screamberries.tumblr.com/

no longer on blogspot :(
rarely on this blog

starting a new life :)

no more mr. F :)

let's study! haha
eventhough i feel sad and missed him, but nothing i can do.
he also hate me so much and i dont know..
Let says, i DONT care.
forget him and hey,

h e l l o new me :)


blergh, dont know what too type -.-"
bye


Tuesday, June 7, 2011

Yang Disayangi

Firdaus Yusoh <3
Ain Ali :)

Tuesday, December 21, 2010

HAHA

Yes! dah habis SPM. wahahaha
suka gila dah habis sekolah. hmmm
so, next step. Kerja or buat taik mata? haha
rasa nak kerja. tapi tak tahu tempat (memilih sangat). hmm
takpe lah, ENJOY dulu. hoho


Friday, October 29, 2010

lamanya tak singgah blog ..

setelah lama tak log in blog, rasa janggal bila dapat on.
dalam otak terfikir, apa benda yang aku nak ceritakan ni.
sekarang, 29 Oktober 2010 tak lama lagi menjelang bulan November.
dan tarikh yang wajib aku geruni pada masa ini ialah 23 Nov 2010.
tarikh keramat itu adalah tarikh aku akan menduduki SPM serta tarikh yang akan mencorakkan masa depan aku untuk bersinar atau sebaliknya. hey, semua orang pasti nak berjaya kan? tinggal lagi beberapa hari saja lagi yang tinggal. Doakan aku ya. haha










p/s : esok, sabtu, 30 Oktober 2010. adalah hari graduasi bagi SMK Seri Keramat. haha terasa macam mahasiswi la pulakkk!

Sunday, January 3, 2010

menjadi seorang senior

Rasa seronok tu.. memang ada.sangat meluak-luak.sampaikan terasa seperti ada syaitan yang menghasut untuk gelak seperti ini, "muuuahahahahaha! evil!evil!" mak aihh.
hari ini hari pertama menjadi senior di sekolah.sangat menyeronokkan.
lebih-lebih lagi masa Teacher KB mengajar. perghh, gelak jee la an. tapi tak kisah. baru best nak belajar english kan.plus, hari pertama jugak la aku kena buat speech.
esok dia nak dengar then if okay, kena baca dekat tapak perhimpunan pulak =.=
dah tu pulak, dapat cikgu bm yang 'agak seronok' bila dia kecek klate.
rasanya kak lala tau sape. ceh! tetiba lala termasuk eh dalam post ni. hoho xD

hmmm, okaylah. tak sabar nak tunggu hari esok :]

Sunday, November 22, 2009

tiada lagi sweetsixteen

masing-masing membesar dengan cepat sekali.
semua benda yang kita buat terasa sekejap sahaja.
sekarang, zaman form4 aku telah berakhir dan tak lama lagi jadilah pelajar form5.
bak kata kak na, "kakna rasa korang baru je form1. rasa macam, semalam je korang daftar and beli buku dekat sini. kecik-kecik je time tu" wah, sedih. ahha
agak seronok naik form5 tapi macam tutt bila teringatkan SPM yang bakal aku duduki.
SPM = Sijil Panggilan Maut. (di cilok dari kakak iemad, kak aina) hehe :D
so, start hari ni aku kena rajin baca buku and belajar sungguh-sungguh. ecehh
tapi kan, aku kan kan dah habis baca novel konserto terakhir form5. wahh *berlagak* hahaha
best pulak novel tu.
ok lah, apa-apa pun Good Luck for akak-akak and abang-abang yang ambil spm 09 ni. ahha
korang dah nak habis skola dah kan. best! haha :D