screamArt Songs


Wednesday, March 18, 2009

Kembara Seniman Jalanan




jom la datang tengok KSJ. FREE tak payah bayar. ajak la parents, kawan2 semua. lokasi, hari dan masa semua dah tertera dekat banner tu. so, apa lagi?

T O P A Z :D






TOPAZ a.k.a KUNING a.k.a NINJA :D

dapat tempat ke-3 dalam acara pembarisan -.-" . okay lah. and tahniah kepada
GARNET(ungu), kerana menjuarai acara pembarisan tahun ni walaupun korang banyak salah and beterabur en. haha

Thursday, March 12, 2009

wahh @_@

hari ni kibut gilaa lah. banyak benda tak siap. kawad beterabur. tapi okay lah. badan penat gila -.-" karang nak lumba lari lagi (-.-) haish HELPP! LOL pastu nak exam lagi. wahhhh

Sunday, March 1, 2009

merentas desa 14/2/09

merentas desa. pertama kali dibuat di sekola seri keramat. siapa tak kenal najihah, budak yang paling semangat nak berlari. ahha track for girls under 18 agak macam, 5km kot. (-.-) jauh.


*waktu nak start lari*

masa nak lari tu, member aku sempat pulak cakap, "najiya, lari sama2 eh" amboi sedap jee. aku pun meng'iye'kan je la. then, masa da start, aku lari tak ingat dunia dah, tup!tup! member aku sorang tu hilang dari pemandangan aku. aah! mati lah ape nak jadi dengan kau. haha (sorry babe)


*nazak tunggu ajal je*

lari punya lari, sampai tengah2 dah pancit. aduhai sabar je an. penat wey lari. lelah gila aku bila dah nazak macam tu. masa tu jugak aku terfikirkan mama aku.
macam nak nangis je. haha and masa tu jugak aku rasa pentingnya air dalam hidup. haus gila babeng wa cakap sama lu. haish



*kaki dah nak tercabut*

-.-" aku macam nak merangkak je ouh time tu. haha tapi najihah kuat. strong! strong! ahha gagah kan diri untuk terus berlari. sambil2 tu pandang belakang takut ada orang nak potong. aha


*lastly*


aku berjaya dapat no.2 tambah 10. hehe dapat la jugak pingat en. dari tak dapat ape. apa2 pun, aku kental pasal tak pengsan pun. hoho



after that, balik rumah rasa macam kaki aku tertinggal je dekat sekolah (-.-) hhah
kaki bengkak usik sakit. ahha tapi itu yang menaikkan semangat aku untuk berlari. benda yang dah lama aku tinggalkan sejak darjah 5.

p/s: nak cakap bekas atlit nie. hahaha :DD

katanya!

"mari kita boikot matdonat, pizza hat, kentaki semua murid2!" kata puan pengetua.