screamArt Songs


Thursday, July 30, 2009

Gegarkan Dunia Music Anda!





Mari ke Dataran Shah Alam :D

malangnya, Najihah tak dapat datang T.T

Sunday, July 26, 2009

Larian Puncak Bukit Antarabangsa

25/7/09

larian ini bermula dari giant B.A(bukit antarabangsa)
jauh jarak yang perlu kami lari ialah, 7 kilometer.
phew~ agak penat. tapi najihah macam biasa, kuat kan? haha
hmm.. aku tak tau nak cakap apa lagi. ngantok.
bye :D haha

Friday, July 24, 2009

bapaku menang Notebook/Netbook

wahh! tak disangka-sangka ayah aku di iktiraf sebagai Pelanggan Prihatin Syabas bagi bulan April hingga Jun 2009 dan memenangi hadiah utama iaitu sebuah komputer riba(notebook).
bukan cikai punya notebook. ini notebook ACER Aspire One D250. haha
kecik je.
najihah envy kot weyy!

PURE Perfume

this is totally long lasting perfume.
4 bottles of PURE inside a box.
can afford by student to buy this perfume.
non-alcohol or White Oil that can abraded your pray .
this perfume not only for girls. it is also for guys.

PURE for HIM (RM28)
PURE for HER (RM28)


if you guys/girls interested to buy PURE perfume,
just left me some comment.

thank you.

Thursday, July 23, 2009

bengang tapi lawak

23/7/2009

hari yang agak majal bagi aku ah. apesal? heh macam ni cerita dia.

sbelum masuk part bengang + lawak, semalam(rabu) hari last ujian. member-member aku ada pakat tak nak datang sekolah esok(khamis). aku pun ingat nak join, tapi karang ayah bising plak kan. haha :p
pada hari esoknya, aku dengan semangatlah pergi sekolah. masuk kelas je, aku macam pelik. apasal lelaki ramai, perempuan 2 orang. mak aiii! dorang tak datang rupanya! walaweyy! aku ingatkan member sekepala aku je yang tak datang, last-last sekali dengan budak-budak baik pun ponteng. hekelehh!
dari 15 orang pelajar perempuan, tinggallah aku, Rozi dan Raihan yang datang pada masa tu. kami 3 orang terdiam sebentar dan gelak kuat-kuat. HAHAHA ! bangang je.
Rozi dengan muka tak bersalah, lepas rehat je dia balik rumah. agak macam sukahati dia je, tapi dah dia boring an. biar je lah~ aha XD
aku penolong pun kasi green light je bila dia cakap dia nak balik.
then, tinggal aku dengan Raihan 2 orang. hah!
cikgu pun tak mengajar an, pasal nak marking paper ujian kami. so, kitorang semua buat hal sendiri je lah kan. borak-borak.

fine ah, aku bengang pasal ramai tak datang. dan yang lawaknya, kitorang 3 ketul je yang datang. semangat weyyy AHA!

Saturday, July 18, 2009

rambut dah pendek.

oh no! rambut budak skola la pendek2 ni . hahaha

Friday, July 17, 2009

blackout 2

ini dah masuk kali kedua blackout. adoi~
nasib sekejap saja. kalau tak, belasah jugak pekerja-pekerja TNB sampai terkorban. hish -.-
lain kali kalau blackout lagi, siap. tengok apa aku akan buat. tak bom, kasi pecah cermin-cermin office TNB. simbah cat merah ke en. grrrr

Thursday, July 16, 2009

badan sado

15/7/09 .

badan aku macam dah sado ketul-ketul je lepas ujian kecergasan. HAHAHA
meh nak cerita sikit.

7.45pg
aku dah bersemangat nak belajar almaklum hari selasa aku ponteng. baru je nak duduk
borak-borak dengan member seangkatan yang ponteng bersama, tup tup! aku digemparkan oleh Keyday and Lah yang kami berempat (termasuk diana, mmber sorang lagi) pergi ke Kem Kenaikan Pangkat Sarjan dan Staff Sarjan. WTH!

aku yang tengah tersenyum, gelak-gelak, terus terlopong. mana taknya, cakap last minit! kami berempat gegas berlari jumpa cikgu Ros.

Najihah : cikgu, asal cikgu cakap hari ni?
Ros : cikgu baru dapat surat pagi ni. dah cepat pegi cari kot krs. kita kena pergi sekarang jugak! kamu berempat cepat cari kot!
Najihah : pergi sekarang cikgu????
Ros : ya! cepat!

kitorang berempat terus tak duduk diam. telefon sana, telefon sini, pinjam sana, pinjam sini. fuhh! penat!
nasib mama aku ada. boleh tolong angkut kitorang, bawak pegi rumah-rumah kawan yang kasi pinjam kot kat kitorang.
lepas dah pinjam-pinjam, kitorang naik kereta cikgu Ros and pergi ke SBPI,Rawang.

dalam kereta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dah sampai!

11.15pg
wahhh, ramai tak ramai, ada ah 30 lebih orang rasanya. tapi takde lah sampai cecah angka 100. aku kat situ dah cuak, menggigil, berdebar-debar. hah!
kitorang masuk dewan, daftar apa semua dan kami berempat dipisahkan dan diletakkan di dalam kumpulan secara campur-campur.

dia ada banyak ujian. ada ujian kawad, ujian kerohanian, ujian kecergasan, ornteering, tali-telamali, gajet.
aktiviti pertama bagi girls, command orang kawad kaki dan command diri sendiri. aku okay sepatutnya(highlight kepada 'sepatutnya')
tapi entah apasal, aku command macam tah apa-apa. dengan takde perasaan aku cakap, command macam taik!
fine -.-

ujian yang mencabar keimanan paling banyak ialah, kerohanian dan kecergasan. aku taknak highlight ujian kerohanian, tapi aku nak highlight ujian kecergasan. memang betul-betul kasi aku cergas oh!
ergh -.-"
ujian ni termasuklah kena tekan tubi,bangkit tubi,lentik tubi,dukung orang. part yang dukung orang tu yang lawak. aku boleh plak dapat partner yang agak sihat berisi. mak aiii! aku innocent sangat doh. tak sanggup patah riuk nanti!
then, kitorang exchange partner ah kan. kalau aku dukung budak tu, CONFIRM see you in heaven ah.
larian 2.4km for girls 15 min and boys 12 min. 2 setengah pusingan. ujian ni juga termasuk dalam ujian kecergasan dan 'kesengsaraan' -.-"
kena paham, SBPI tu bukannya kecik, sekolah tu luas! mak aiii! sesak nafas gak la aku nak lari. haish! tapi alhamdulillah, aku dapat markah 70% sebab masa larian aku 17 min. hoho

blablablablablablabla~~~~

akhirnya, tamat sudah kursus. dalam 7 lebih habis, sampai rumah dalam 8 lebih.
balik-balik je, terus mandi. mana taknya, kat sana satu hari suntuk mandi peluh. erghh =.=" aku tak tau nak state macam mana muka aku time tu.
sembahyang-sembahyang semua, ingatkan nak tido. last-last berinternet kejap. haha. then, tido.
ingat tanak g skola esok, tapi aku pergi jugak. hishh
pegi skola je, badan aku dah la tengah sakit-sakit, tak larat. ujian kecergasan punya pasallah!
jalan pun dah slowmotion je -.-

Sunday, July 12, 2009

tajuk besar : berbaju hitam berseluar yenki

berseluar skinny, maaf. (hah?)

12/7/09.
memang best jalan-jalan hari ini. aku malas nak taruk nama orang yang ada masa jalan-jalan tadi, tak pasal femes dalam blog aku ni kang. ahha! joke.
mereka-mereka ni pegi shopping, wahhh!
(biase ah tu kan. ape yang 'wah' nya =.=")
maaf, aku adalah orang yang cepat teruja dengan benda yang remeh-temeh.

oh yea, tadi aku jual mahal tanak dibelanja. bodo je, sepatutnya jangan lepaskan peluang. terasa jugak nak memokaikan duit dia.
Tapi aku baik, takpe ah. haha
(merepek, aku da lalok, tido la samdol)

dan, yea. aku akan ingat sampai bila-bila.


kepada A bukan nama sebenar, jangan ulangi perkara tadi. GILA lah! elok-elok putih, keluar je hitam. haha
(ditujukan kepada orang yang memahami dan terasa saja)
yang tidak berkenaan, jangan tanya, nyemak je.
serius dia nak kena ceramah dengan ustazah najihah ni doe. ish ish
tapi sekali ceramah, sejam RM20. mana ada ceramah free skang -.-
(bodo, merepek lagii!) zzzzzz

dah lah. ni je kot. motif berblog ni pun
SAJA NAK KENAKAN ORANG.
muehehehehehehehehehehehehe!
(mate senget-senget gelak. MACAM syaitonn)
my my, sakit pinggang dok tengok mereka-mereka shopping macam makcik-makcik dan
akak-akak ni. akak yuyu tidak terlibat sekali. hha(tetibe terbabit)

orait! sekarang, mari kita tido! yeah yeah, t i d u r = tido. cool an bm aku.
jangan main-main! hee :D

Thursday, July 9, 2009

Cupcakes, anyone?



9/7/09 rumah shahira ilyas.
hari ini, dengan semangat ingin buat kitorang, kitorang telah mmbuat cupcakes yang entah apa-apa entah. HAHA
merapu lebih corak dia. kitorang buat ni sempena ustazah fauziah yang comel (guru praktikal) akan habis praktikal dia pada 10/7/2009.
so, harap-harap ustazah dan kawan-kawan kelas 4 Akaun akan memakan cupcakes kitorang dengan perasaan 'ingin makan lagi'. ahha





malangnya, aku dapat rasa cupcakes ni lepas maghrib. pasal aku puasa :) haha

http://www.flickr.com/photos/screamminiature/

Tuesday, July 7, 2009

secondhand serenade-awake [feeling kejap]

with every appearance by you,
blinding my eyes,
I can hardly remember the time I felt like I do.
You're an angel disguised.


And you're lying real still,
But your heart beat is fast just like mine.
And the movie's long over,
That's three that have passed, one more's fine.

Will you stay awake for me?
I don't wanna miss anything
I don't wanna miss anything
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything.

I'm trying real hard not to shake. I biting my tongue,
But I'm feeling alive and with every breathe that I take,
I feel like I've won. You're my key to survival.

And if it's a hero you want,
I can save you. Just stay here.
Your whispers are priceless.
Your breathe, it is dear. So please stay near.

Will you stay awake for me?
I don't wanna miss anything
I don't wanna miss anything
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything.

Say my name. I just want to hear you.
Say my name. So I know it's true.
You're changing me. You're changing me.
You showed me how to live.So just say. So just say,

That you'll stay awake for me.
I don't wanna miss anything.
I don't wanna miss anything.
I will share the air I breathe
,I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything.


p/s : this song shows what i'm feeling right now. tidak ditujukan kepada sesiapa. :)

lepas ni kita screamo balik.

Sunday, July 5, 2009

cancel

7/7/09 - 10/7/09 sepatutnya pergi kursus kenaikan pangkat sarjan untuk kadet remaja sekolah(KRS). tapi, entah apahal tah boleh lak cancel hari ni(isnin). bengang je. hahaha tak kisah pun, cuma bengang pasal cerita last minit . buat habis kredit je call orang (tetibe) -.-

Orang Kawin

5 julai 2009, aku gan lala pergi rumah orang kawin. sapa lagi kalau bukan Ben. hahaha bukan dia yang kawin okay. Abang dia yang kawin. kitorang di angkut oleh Ben dengan kereta terus ke rumah dia. sebelum tu aku ucapkan, Selamat Pengantin Baru kepada abang kepada Ben. sumpah tak tau nama abang kepada ben. almaklumlah, kitorang datang makan borak-borak dan blah je. ahha
kuang asam gak ah. tapi kitorang tak lah sekejam itu. ada jugak salam dengan mak dengan akak dia JE.
tapi sedih, gambar dengan lala takde (T_T) takpe, lain kali :)

disini jugak ada beberapa helai gambar dan video. tapi semua muka Ben. wtfish man -.- haha joke. najia guna camera phone je. tak macam Samm, guna camera canon 40D EOS (kot). jeles gak ah tengok camera dia. akan datang nak beli. ahha

4 Julai 2009

selamat hari lahir maktok! ahha :D semalam, harijadi nenek aku. so, ada lah sikit makan-makan dekat rumah dia. ramai sedara-mara, sepupu-sepapat datang.
dalam hari yang sama, 4/7/09 juga adalah harijadi auntie Raja Azmi. malam aku pergi tempat dia, wahhh kau! jangan main-main! haha gila grand. bawah ni nanti aku bubuh gambar-gambar nenek dan raja azmi dan video di rumah raja azmi. NANTI tau. bukan sekarang. ahha :)

sini ade sikit gambar nenek & cucu sekalian :D



nenek aku comel macam NAJIA. hahaha