screamArt Songs


Tuesday, August 25, 2009

i'm an owl bebeh

4.02am

hari ini aku tak tidur. kenapa? sebab aku tak nak tidur lah.
aku sanggup tahan mata aku ni dan target nak berjaga sampai sahur. woohooo!
dah lama aku tak buang tebiat tak tidur malam. huish
takpe takpe, jarang-jarang aku tak tidur malam.

so, aku rasa esok aku akan bangun paling koman pun 1 petang plus plus. ahaaa
mungkinlah! atau 9 lebih kot. entah lah.


**apa aku merepek? adoii lalok dah =.="

Friday, August 21, 2009

Ramadhan kini kembali

hari ini last kita enjoy pasal esok kita dah puasa. yay!
so, malam ni kita sahur. hmmm nak makan apa eh. haha

ada yang puasa, ada yang ponteng. itu dah menjadi satu trend kepada mereka-mereka yang tak reti bahasa nak puasa. apa punya melayu islam lah diorang tu. hish aku tak faham.

esok siang hari puasa, confirm mat-mat ketagih rokok mengigil tak dapat rokok.
yea lah, dah biasa satu hari 20 ++ batang rokok dihisapnya. kan?


so, Selamat Berpuasa Muslimin dan Muslimat sekalian. sama-samalah kita puasa penuh ya. (yang perempuan tu.. faham lah. hehe) :D

Tuesday, August 18, 2009

wahhhh!

lama betul tak singgah blog. i'm back! yuhuu! wahahahaha :D
banyak cerita nak aku ceritakan. tapi malas gila nak menaip. hish -.-
tak payah cerita lah. aha :D

btw, good luck kepada kaka lalahalim, kaka sarah, budak kecik syazlina, dianayusof, dan semua yang ambil peperiksaan percubaan SPM dan PMR.
ya, bukan percubaan saja, sekali good luck for SPM dan PMR yang sebenar :)




*dah lama tak berblogger, jadi tak betul dah**
haish -.-