screamArt Songs


Sunday, November 22, 2009

tiada lagi sweetsixteen

masing-masing membesar dengan cepat sekali.
semua benda yang kita buat terasa sekejap sahaja.
sekarang, zaman form4 aku telah berakhir dan tak lama lagi jadilah pelajar form5.
bak kata kak na, "kakna rasa korang baru je form1. rasa macam, semalam je korang daftar and beli buku dekat sini. kecik-kecik je time tu" wah, sedih. ahha
agak seronok naik form5 tapi macam tutt bila teringatkan SPM yang bakal aku duduki.
SPM = Sijil Panggilan Maut. (di cilok dari kakak iemad, kak aina) hehe :D
so, start hari ni aku kena rajin baca buku and belajar sungguh-sungguh. ecehh
tapi kan, aku kan kan dah habis baca novel konserto terakhir form5. wahh *berlagak* hahaha
best pulak novel tu.
ok lah, apa-apa pun Good Luck for akak-akak and abang-abang yang ambil spm 09 ni. ahha
korang dah nak habis skola dah kan. best! haha :D

No comments: