screamArt Songs


Sunday, January 3, 2010

menjadi seorang senior

Rasa seronok tu.. memang ada.sangat meluak-luak.sampaikan terasa seperti ada syaitan yang menghasut untuk gelak seperti ini, "muuuahahahahaha! evil!evil!" mak aihh.
hari ini hari pertama menjadi senior di sekolah.sangat menyeronokkan.
lebih-lebih lagi masa Teacher KB mengajar. perghh, gelak jee la an. tapi tak kisah. baru best nak belajar english kan.plus, hari pertama jugak la aku kena buat speech.
esok dia nak dengar then if okay, kena baca dekat tapak perhimpunan pulak =.=
dah tu pulak, dapat cikgu bm yang 'agak seronok' bila dia kecek klate.
rasanya kak lala tau sape. ceh! tetiba lala termasuk eh dalam post ni. hoho xD

hmmm, okaylah. tak sabar nak tunggu hari esok :]

4 comments:

.L A L A. said...

HAHAHAHAHA. dapat maizol ? MAIZOL ? bahahaha. okay behave lala, behave. hmm. selamat berjuang. aku doakan kau berjaya. hihi.

>_<

nazhs, said...

hahaha sukaa dia gelakk xD
entah mcam mana laa dia ajar ohh. mesti menyedihkan T.T
yea, selamat berjuang untuk anda juga kaka. yea ah en, skola dengan alam dewase da lain :D

FNSyareena said...

ye, cikgu kecek klate. oh, dia hot la. comel sahaja tingkah laku! suka suka suka! (^3^) HAHA

nazhs, said...

eceh! hot lagey~ haha xD
suka suka suka?
hahaha padahal dalam hati membara je oh. en en? haha layankan saja~
nak wat canne en,spm ni kena lah baik-baik dengan dia. kalau tak, kojol la jawabnya bm. haha >___<"